Groepsopstellingen


plek_in_nemen_d7d
Via  groepsopstellingen kun je ‘kort en krachtig’ inzicht krijgen in datgene waar je tegenaan loopt. Het helpt je om tot dan toe verborgen verbanden te zien. Hier helderheid in krijgen heeft een positieve invloed en laat de energie weer stromen.

Opstellingen hebben een helende werking voor de persoon die opgesteld wordt en voor het hele familiesysteem inclusief de voorouders.

Tijdens opstellingen kun je een vraag inbrengen of als representant in een opstelling deelnemen. Alleen toeschouwer zijn mag uiteraard ook. Een representant is verbonden met ’t veld en wordt gevraagd om een persoon of element te representeren vanuit het systeem van de vraagsteller.
Zelfs al heb je zelf geen hulpvraag, dan nog kun je bepaalde thema’s herkennen. Zo blijkt dat veel representanten zelf ook thuis komen met nieuwe inzichten.


Welke thema’s kun je inbrengen:

 • problemen in je relatie, gezin of familie
 • Zorgen om je kind(eren)
 • werkgerelateerde vraagstukken, zoals moeite met autoriteit, keuzes maken, stress of andere problemen op de werkvloer
 • angsten, boosheid, onzekerheden, jaloezie, schuld, schaamte en alle andere emoties die vragen oproepen
 • gezondheid en ziekte
 • vragen over huisdieren
 • zingeving, bezieling en verlangens

Voordelen groepsopstelling:
Door gebruik te maken van groepsenergie ontstaat er een krachtig wetend veld waar ieder voor zich innerlijk informatie uit kan halen.
Vooral bij groepsopstellingen is het mogelijk om snel de dynamiek binnen relaties helder te krijgen en te ontdekken wat er onder de oppervlakte zich afspeelt.


Data 2016 Groepsopstellingen:

Dinsdag avond vanaf 19.30 uur : 6 september,  4 oktober, 1 november, 13 december
Extra: Zondag ochtend 11 september vanaf 10.30 uur 

Op deze avonden krijg je de gelegenheid om vragen in te brengen en/of representant te zijn.
Regelmatig biedt ik op deze avonden een systemische oefening aan waar iedereen aan deel kan nemen.
of reserveer ik de avond voor een speciaal thema.

Mijn wens is dat iedereen naar huis gaat met nieuwe inzichten, mogelijkheden tot verzoening, vertrouwen en/of verdieping!

Jouw bijdrage voor deze avonden: € 25,00 per persoon per keer.

 

Voor opgave en/of info:
Dit kan via het opgave formulier of tel. 06 18226599

Een ervaring voor “Groepsopstellingen

 • 30 maart 2016 at 14:41
  Permalink

  Onder de bezielende en liefdevolle begeleiding van Jolieke, heb ik deelgenomen aan de groepsopstelling met het thema “vrouwenkracht”. Wat een bijzonder ervaring was dat. Binnen een veilige omgeving, mochten wij als deelnemers ervaren, wat onze moeders in de generaties voor ons, aan kwaliteiten hebben ontwikkeld, die wij als nazaten mogen meenemen in ons huidige leven en naar de toekomst toe. Wat een verborgen schatten kwamen er naar boven en wat een verrijking van mijn bewustzijn heeft dit gegeven. Dank je wel lieve Jolieke, voor deze mooie ervaring. Echt een aanrader voor een ieder die op een snelle, maar diepgaande manier wil onderzoeken wat er ten grondslag ligt aan emoties en situaties die er spelen in het leven.

  Antwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *