Jongeren coaching 12+

marijnAls jongere kun je het soms knap lastig hebben om je weg te vinden in de wereld en in jezelf.
Op school wordt er veel van je geëist en de druk van ‘de groep’ is soms groter dan je diep van binnen wilt.
Het kan ook zijn, dat je problemen hebt die je liever niet met je ouders wilt bespreken en die je wel bezig houden.

Uit ervaring weet ik, dat het fijn is om iemand te hebben die niet zo dichtbij staat en toch oog en oor heeft voor je problemen.
Ik wil je graag ondersteunen in je proces naar volwassenheid en je helpen om weer vanuit je innerlijke kracht en met zelfvertrouwen in het leven te staan.
Veel jongeren hebben moeite om hun gedachten en gevoelens over de wereld en over zichzelf een plek te geven.
Als je er echter te lang mee blijft lopen, dan kom je in een negatieve spiraal en dat wil ik graag helpen voorkomen.

Je bent zeker niet de enige want, jongeren hebben regelmatig last van:

 • Gevoelens van eenzaamheid en verlatenheid;
 • Verdriet en angsten thuis en op school;
 • Negatieve gedachten over jezelf en over de wereld;
 • Moeite met contact maken, vriendschappen opbouwen;
 • Faalangst en stress op school;
 • Onzeker voelen en weinig zelfvertrouwen hebben.

Mocht jij jezelf hierin herkennen, je hebt er last van en komt er zelf niet uit, dan wil ik er graag voor je zijn.

3 ervaringen voor “Jongeren coaching 12+

 • 21 november 2016 at 11:41
  Permalink

  Mijn dochter van 15 zag allemaal enge geesten in haar kamer, die aan haar zaten en zo.
  Na twee gesprekken met Jolieke gehad te hebben, wist ze precies wat ze moest doen en voelde ze zich veel beter. Ze slaapt nu weer rustig en heeft geen last mee gehad van indringers.

  Antwoorden
 • 12 maart 2017 at 08:51
  Permalink

  ‘Jolieke begrijpt mij tenminste’, zei mijn dochter van 15 na de 1e keer coaching. ‘Bij Jolieke voel ik me op mijn gemak en je merkt dat ze precies weet wat ik bedoel’.
  Als ouders zijn wij blij dat Jolieke onze dochter geholpen heeft om beter om te gaan met haar overgevoeligheid. De tools die ze heeft gekregen past ze nu toe en daardoor is het omgaan met anderen, met school, met social media en met allerlei situaties een stuk prettiger geworden. Ze voelt zich meer zichzelf en meer vrij. Ze ervaart meer rust en slaapt gelukkig weer beter.

  Antwoorden
 • 28 maart 2018 at 12:56
  Permalink

  Mijn dochter van 13 had al een tijd “last”van boosheid, onzekerheid, omgang met social media en omgang met vriendinnen/volwassenen. Daardoor had ze thuis heel veel last van extreme boosheid en opgekropte woede. Ze had dan ook de laatste jaren aardig wat meegemaakt in de privésfeer en dit alles met elkaar zorgde ervoor dat wij onze dochter zagen veranderen en met veel verdriet en boosheid worstelde.
  Ik herkende veel punten die op de site van Jolieke stonden beschreven en nadat ik mijn dochter deze ook had laten lezen, hebben we een afspraak gemaakt. Vanaf de eerste kennismaking was er een klik en vertrouwen tussen Jolieke en haar. En dat wil wat zeggen bij onze dochter, die niet snel haar gevoelens met iemand deelt. Ze voelde zich erg op haar gemak en vooral begrepen bij Jolieke. Ze heeft hard gewerkt en veel geleerd van haar. Gaandeweg zagen wij onze dochter weer opbloeien in een mooie, eigenwijze en vrolijke puber. Ze heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ze kan beter omgaan met haar gevoelens en ook het contacten leggen/maken met vriendinnen/volwassenen en op het gebied van social media gaan nu erg goed. De boosheid die ze in zich had, heeft ze een plek gegeven en ze kan er nu beter mee omgaan. Ze heeft veel meer rust gekregen.
  Ik ben als moeder erg blij dat ik door heb gepakt en toch hulp heb gezocht. Vaak gedacht “ach het gaat vanzelf wel over”. Maar daarnaast ben ik natuurlijk nog het meest trots op mijn dochter die de stap heeft gezet om naar Jolieke te gaan en de hulp die ze nodig had, heeft geaccepteerd. Wij zijn allemaal erg blij dat wij nu weer een heerlijke puber in huis hebben en dat is zoals het hoort met een 13 jarige in huis. Ze straalt nu weer volop en dat heeft ze lang niet gedaan.

  Antwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *