NEI – Neuro Emotionele Integratie

weerstandstestN.E.I.

Dit is een krachtige en effectieve methode waarbij je al binnen één behandeling indrukwekkende resultaten en veranderingen kunt merken. Dat komt doordat NEI de echte oorzaak van een probleem aanpakt en niet alleen het symptoom. Het werkt door op celniveau en zet het zelfhelend vermogen aan tot vernieuwing van de cellen.

Met behulp van de spierweerstandtest (uit de kinesiologie) onderzoeken we welke sabotage mechanismes gerelateerd zijn aan jouw probleem. Door vragen aan het onderbewuste geheugen te stellen is het mogelijk om erachter te komen wat er in het verleden gebeurd is. Belemmerende overtuigingen en vastgezeten emoties kunnen in ons weerhouden om doelen en wensen te bereiken of meer vanuit harmonie met onszelf of anderen te leven.

Spierweerstandtest

Je lichaam verliest zijn fysieke kracht wanneer hij in aanraking komt met schadelijke stoffen of wanneer je stress ervaart.

Stress kan ontstaan wanneer we bewust van iets overtuigd zijn (bijv. dat je het waard bent) maar onderbewust een andere overtuiging hebben (ik ben het niet waard).

Bij NEI sporen we de verzwakking van je kracht op door middel van de kinesiologie afkomstige spiertest te gebruiken. Bij de spiertest maken we gebruik van je duim en wijsvinger. Je maakt een O-vormige ring door je duim en wijsvinger bij elkaar te houden. Onder normale omstandigheden is de spierweerstand van deze zogenaamde o-ring sterk.