Jolieke

DSC_3846Als moeder van drie kinderen weet ik maar al te goed hoe het is om geconfronteerd te worden met eigen pijnstukken uit het verleden. Kinderen zijn onze spiegel. Ze willen ons iets in laten zien. Hoewel dat vanuit hun kant volledig onbewust gaat, kan het wel moeilijk zijn om in die spiegel te kijken.

In mijn werk als maatschappelijk werkster miste ik op een gegeven moment de tools om dieper in een probleemsituatie te duiken. Door diverse opleidingen te volgen, werd me duidelijk dat alle ervaringen, emoties en gedachten vanuit ons eigen verleden, onze voorouders en vanuit onze zielenlevens, een oorzaak kunnen zijn van onze problemen in het NU.

Sindsdien heb ik me steeds verder ontwikkeld in het opruimen, helen en loslaten van oude overtuigingen, emoties en ervaringen.

Ik nodig je uit om in alle veiligheid en in je eigen tempo uit je schulp te komen en in alle kwetsbaarheid jezelf te mogen zijn. Door te onderzoeken wat er diep in ons verborgen zit en in bewustzijn te groeien, kun jij nog meer uitdrukking geven aan je diepste wijsheid, kwaliteiten, wensen en verlangens die langzaam naar de oppervlakte komen.

‘Elk mens is het waard om gezien, gehoord en gekend te worden’